0575-490477 info@houseoftweeds.nl

William Lockie

Het Schotse William Lockie is één van de oudste familiebedrijven van Schotland. Het in 1874 opgerichte merk heeft een geschiedenis evenzo rijk als traditioneel. William Lockie ademt ambachtelijkheid en vakmanschap. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan de ervaren medewerkers uit lokale families die al generaties werkzaam zijn bij het merk. De productieprocessen zijn tot in detail geperfectioneerd en er wordt gebruik gemaakt van de meest zachte en luxe materialen. Dit alles leidt tot een premium product waar maar weinig andere merken mee kunnen concurreren. 

Favorieten

William Lockie lamswollen trui O-hals

Misschien wel de beste lamswollen trui ter wereld. Beroemd om zijn zachte en luxueuze ‘knitwear’, bij William Lockie zijn ze, zoals ze zelf zeggen, ‘obsessed with quality’; alle truien worden uiterst zorgvuldig gebreid en met de hand in elkaar gezet.

William Lockie lamswollen trui V-hals

V- hals trui van lamswol. De truien van William Lockie zijn met de handgemaakt. William Lockie staat bekend om zijn vakmanschap en hoge kwaliteit. Lamswol is van nature warm, ademend en voelt zacht en soepel aan. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

William Lockie lamswollen trui O-hals

De traditionele maakwijze in combinatie met het natuurlijke, zachte Schotse water waarmee de ruwe wol gewassen wordt, zorgt voor een uniek, zeer hoogwaardige product, dat ongeëvenaard is en nergens in de wereld nagemaakt kan worden.