0575-490477 info@houseoftweeds.nl

Over ons 

In September 2000 openden Erik en Annemieke Willems de deuren van House of Tweeds in Gorssel, na jarenlange ervaring in de kledingbranche; Erik in de buitendienst voor verschillende luxe kleding labels en Annemieke door heel het land betrokken bij inkoop en management van damesmode en schoenen.

Vanaf moment één geloven wij in aandacht voor onze klant en bieden persoonlijke service door te kijken en te luisteren naar onze klant. We streven ernaar om uit te blinken in klantenservice, keuze van producten en materialen. Dit doen we samen met het vaste en vertrouwde gezicht (van) Antien Leuvenink.

 

House of Tweeds brengt met overtuiging een stijl die wordt gedefinieerd door leveranciers die de kracht van één specialisme handhaven, iconische merken die staan voor kwaliteit en individualisme. Het is niet altijd eenvoudig om onze stijl door te blijven voeren, we zorgen dat onze collectie meebeweegt en laten ons inspireren door nieuwe invloeden. We gaan regelmatig op reis naar Italië, Duitsland, Engeland en Frankrijk om inspiratie op te doen.

Onze klassiek stijl bevat veel tijdloze kledingstukken ze zijn praktisch, bevatten een goede snit, zijn van superieure kwaliteit en spreekt veel mensen aan. Dit resulteert in klassiekers die al jaren bij ons worden gevonden door kenners en liefhebbers. Maar ook steeds weer opnieuw worden ontdekt.Voor de winter voeren tweed, kasjmier en soepele wollen stoffen de boventoon. In de zomer zijn dat linnen, zuiver katoen en zijde.

Wilt u graag langskomen?

Bezoek de winkel