0575-490477 info@houseoftweeds.nl

Van Laack

Het modemerk van Laack is opgericht in 1881 door “Heinrich van Laack”. Hij concentreerde zich op het ontwikkelen van mooie doeken en mooie overhemden voor heren, gemaakt van de beste kwaliteit katoen. van Laack is een heren overhemden merk bij uitstek en sinds die eerste dag is het een hoogstaand merk overal ter wereld. Ervaren kleermakers staan garant voor schitterende ontwerpen en een luxueuze of stijlvolle uitstraling voor de moderne ontwikkelde man. van Laack weet als geen ander stijl en kwaliteit te combineren tot een herenblouse of heren overhemd van weleer. Naast overhemden en blousen ontwikkelt van Laack tegenwoordig ook poloshirts, T-shirts en luxueuze pyjama’s. van Laack staat voor kwaliteit: toen én nu!

Favorieten

UNIEK: PARELMOER KNOOP MET DRIE GATEN

van Laack overhemden worden afgewerkt met een driegaats knoopje (normaal 4 gaten) dat zelfs is gemaakt van echt parelmoer. Het wordt op een kleine stift geplaatst zodat het overhemd makkelijk en snel is aan te trekken en lekker lang goed blijft. Wij noemen dat “kenmerken van Laack”.

VAN LAACK OVERHEMDEN: THE PERFECT LOOK

De “Perfect Look” is sinds de introductie in 2015 een groot succes: het kenmerkt een nieuwe lijn herenoverhemden van exceptionele kwaliteit en innovatie. Het resultaat is een overhemd dat van vroeg in de ochtend tot laat in de avond prestine en gaaf blijft dragen. De Perfect Look wordt gecreeerd doordat het fijne Zwitserse two-ply garen meer dan 35 behandelingen krijgt.

VAN LAACK MAATHEMDEN

Ontdek de verscheidenheid aan keuzes en breid je garderobe uit met een van deze unieke premium stijlen. Met de verschillende ontwerp varianten van de Van Laack shirts kunnen op maat gemaakte stukken worden gemaakt met een unieke stof keuze. Van de kreukvrije perfect look lijn tot een exclusieve Perfect Classic-collectie, op maat gemaakte stoffen zoals fijn Zwitsers vol gesponnen garen of nietjes katoen kunnen worden gebruikt voor overhemden. Maak vandaag je van Laack-overhemd en profiteer van een unieke kwaliteit!