0575-490477 info@houseoftweeds.nl

Hiltl

Niet de grootste, wel de beste. Dat is wat Fritz Hiltl wilde worden. De Hiltl pantalons zitten als gegoten. Hierdoor zijn ze comfortabel om te dragen en zien ze er prachtig uit. Ze passen in het plaatje van de (casual-sportieve) zakenman die goed voor de dag wil komen en toch praktische en comfortabele kleding wil dragen. Fritz Hiltl richtte kledingmerk Hiltl op in 1955. Hij combineerde passie met vakmanschap en koos voor één soort kleding: pantalons voor heren. In al die jaren heeft hij niets anders gemaakt dan herenpantalons. Maar de kwaliteit, productiemethoden en liefde voor het vak zijn in al die jaren absoluut doorontwikkeld. Het gevolg? Wie een pantalon van Hiltl koopt, heeft het gevoel dat deze broek speciaal voor hem ontworpen en gemaakt is.

Favorieten

KENMERKEN VAN HILTL

Er gaat niets boven de kwaliteit van een op maat gemaakte pantalon. Een goede stof is belangrijk, maar de afwerking is van net zo groot belang. Bij Hiltl pantalons zijn de knopen bijvoorbeeld met een extra lange draad aan de stof bevestigd. Hierdoor kunnen ze niet losraken. En de stof van de broek zal niet zo snel trekken tijdens het dragen. Ook de pasvorm van de broeken is niet minder dan perfect te noemen.

PASVORM VAN HILTL

Hiltl pantalons staan synoniem voor stijl, niveau en klasse. Ze worden gekenmerkt door een perfecte pasvorm, draagcomfort, onderhoudsgemak en vormvastheid. Daarbij worden klassieke elementen gecombineerd met de nieuwste trends. Vele details maken van Hiltl pantalons iets heel bijzonders: Zo wordt elke Hiltl cordpantalon of jeans voorzien van een rits van nikkelvrij metaal die speciaal voor Hiltl vervaardigd wordt.

TAILLEBAND VAN HITL

Ook de zachte, soepele tailleband maakt deel uit van elke Hiltl pantalon: De comfortabele tailleband is bijzonder elastisch en daarom ook met stevigere materialen aangenaam om te dragen. En niet in de laatste plaats wordt de kwaliteit van de pantalons ook in de naden zichtbaar: Vijf steken per centimeter kenmerken de uitstekende kwaliteit van de Hiltl broek.